ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ „ДАУНТАУН СКИ & СПА“ - БАНСКО


ПРОЕКТ
 
Луксозният петзвезден хотел “Даунтаун Ски & Спа”се намира срещу  началната станция на кабинковия лифт, от другата страна на река Глазне. Ситуиран е върху парцел от 11595 кв.м. площ. Застроената му площ възлиза на  5764 кв.м., а разгънатата му застроена площ е 32170 кв.м. Построен е с едно подземно и шест надземни нива.
 
Хотелът предлага общо 197 стаи :
169 стаи тип Delux;
18 стаи тип Executive;
6 апартамента тип Delux;
4 апартамента тип Executive.        
 
С отделни входове на 4 нива са обособени:  културно-информационен център, полифункционална зала за 300 човека, спортен и СПА център с площ от 3000 м2 на 2 етажа, 3 покрити басейна и тенис корт.
 
Чрез самостоятелен вход  се слиза на подземно ниво, където  е разположено казино с рецепция, VІР зала и всички необходими за функционирането му помещения, самостоятелен гараж и охрана.
 
Шумните и развлекателни функции са обособени в отделна зона, което дава възможност за необезпокояван живот на гостите на хотела в останалата жилищна територия и паркова среда.
 
Подземното ниво е разположено под хотелската и полифункционалната сгради. Тук са ситуирани всички необходими битови помещения, перално стопанство, трафопост, технически и инсталационни помещения, подземен паркинг с 227 места и стопански двор за зареждане на хотела.
 
За комплекса е разработен паркоустройствен план, като основна роля играе функционалната обвързаност на откритите пространства с архитектурните обеми. Създадени са разнообразни кътове за тих отдих с подходяща растителност.
 
Към края на 2012 г . хотелът е във фаза „завършен груб строеж“ с частично  изпълнени довършителни работи.  Повече информация можете да получите от нашия професионален екип на посочените телефони .


BULGARIAN RESORT 2012 All rights reserved.  Design and CMS By KRT Ltd.